Αρχική Σελίδα

ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Η επιχειρηματική Co. τσίλι της Σαγκάη, ΕΠΕ βρίσκεται στη Σαγκάη Κίνα. Η Σαγκάη είναι οικονομικό κέντρο, πού αναπτύσσει τις πολύ συχνές οικονομικές δραστηριότητες ανταλλαγής και μας παρέχει κατάλληλη μεταφορά. Είναι μια επιχείρηση που ειδικεύεται στη διακόσμηση τεχνητού δέρματος και επίπλων για περισσότερο από δέκα έτη. Το εργοστάσιό μας είναι σε Zhejiang, παράγοντας κυρίως ακτινοβολήστε δέρμα, δέρμα φελλού, κεντημένο δέρμα, δέρμα ταινιών, σύνθετο ύφασμα, τσέκι fabirc και συνηθισμένο δέρμα, όπως PU το δέρμα, δέρμα PVC, δέρμα TPU. Τα προϊόντα χρησιμοποιούνται κυρίως για τα παπούτσια, τις τσάντες, τα ενδύματα, τις διακοσμήσεις, τους καναπέδες, τις ταπετσαρίες, το τραπεζομάντιλο, τον επιτραπέζιο δρομέα και τα καθίσματα αυτοκινήτων. Αυτό που είναι περισσότερος, είναι εκεί διάφορα σχέδια και χρώματα για σας για να επιλέξει. Επίσης θα αναπτύξουμε το νέο προϊόν που ικανοποιεί τους πελάτες, και θα παράσχουμε τις επαγγελματικές διαβουλεύσεις τεχνικής. Το εργοστάσιο έχει προωθήσει τον εξοπλισμό, ένα καλό περιβάλλον, και μια τακτική γραμμή παραγωγής με το πεπειραμένο προσωπικό, έτσι η παραγωγή μας είναι μέχρι μισά μέτρα το μήνα.
Η επιχείρησή μας συμμετείχε σε πολλές διεθνείς εκθέσεις κάθε χρόνο, και τα προϊόντα κυρίως εξ:άγω στις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Μεγάλη Βρετανία, το Μεξικό, το Περού, τη Βραζιλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, το Ιράν, την Ινδονησία και άλλες θέσεις. Στέλνοντας συνήθως αγαθά στο λιμένα Ningbo ή το λιμένα της Σαγκάη, φυσικά, εσείς μπορούμε επίσης να επιλέξουμε άλλους λιμένες. Υπάρχουν τρεις τρόποι της μεταφοράς για σας να επιλέξουν, εκείνες είναι ωκεάνια ναυτιλία, αεροπορικές μεταφορές και εκφράζουν την παράδοση. Επιπλέον, παρέχουμε επίσης τα ελεύθερα δείγματα για να σας δώσουμε την ικανοποιητική υπηρεσία. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ μην διστάστε επαφή εμείς. 
 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η ομάδα μας ιδρύθηκε το 2009, με την εμπειρία 10 ετών, έχουμε αρκετή κατανόηση των προϊόντων, και είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να παρέχουμε τα καλές προϊόντα και την υπηρεσία για σας!

ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd. ShangHai Chili Enterprise Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Παράγοντας

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : Τσίλι

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5000000-10000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2009

Εξαγωγή pc : 80% - 90%